Черкаський гурт SPIV BRATIV створив драйвовий кавер пісні від хорватських учасників “Євробачення”

Дата: 15.05.2023
Автор:

Скріншот відеокліпу кавера від гурту SPIV BRATIV: момент "запуску ракети Армагеддону"

Український гурт SPIV BRATIV з міста Черкаси жваво відреагував на успіх на “Євробаченні” у Ліверпулі хорватського гурту “Let 3″  -  створили кавер на їхні пісню з кліпом “Mama ŠČ” , які висміюють дует двох диктаторів, які у ХХІ столітті влаштували середньовічну війну посеред Європи.

Лейтмотивом пісні є “трактор-армагедон”, з натяком на трактор “Бєларусь”, який колись подарував путіну “бацька” лукашенко. Правда, у пісні хорватів він згадується вже як “мама” і там звучать такі слова: “Мама купила трактора, мама поцілувала недоумка, цього маленького психопата, мерзенного маленького психопата…”

Учасники хорватського гурту на “Євробаченні” виступали у барвистому вбранні, що скидається на військову форму, а у фіналі один із них з’являється з муляжами ядерних ракет. Кліп кавера від черкаських братів чорно-білий, чим ще більше підкреслює відсил до того, що сусідні з Україною росія та залежна від неї лукашенківська земля застрягли у середньовічному сприйнятті світу.

Гурт "Let 3" з Хорватії зі своєю піснею для "Євробачення"

Гурт Let 3 з Рієки було створено в 1987 році. Її фронтмени Дамір “Mrle” Мартинович і Зоран “Prlja” Проданович. Гурт відомий своїм провокаційним стилем і дивовижними живими виступами.

 Гурт SPIV BRATIV створено 2010 року у місті Черкаси, складається з чотирьох рідних братів: Дмитра, Артемія, Антонія і Леонтія Осичнюків. На старті своєї кар’єри брати прославилися саме виконанням каверів пісень відомих виконавців, проте від часу початку повномасштабного вторгнення росії стали відомими на всю Україну та за її межами виконавцями власних пісень, які вже стали хітами: “В городі Херсоні”, “Москва згоріла і втонула…” та інших, які запалюють на спротив українців і спонукають Європу посміятися над недолугою недоімперією, яка називає себе росією, та над її прислужниками…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру