Український інститут запустив платформу Insight UA для іноземців, які бажають познайомитися з культурою України

Дата: 20.09.2023
Автор:

Команда Українського інституту запустила платформу Insight UA — англомовний онлайн-путівник для іноземців, які хочуть познайомитися з українською культурою.

На платформі за тематичними розділами — кіно, література, візуальне мистецтво, театр, музика, посилання на дослідження, онлайн-проєкти, фільми, лекції та інші види презентації культурного продукту — охочі можуть почати знайомство з українською культурою чи знайти партнерів для співпраці.

“По-перше, ми хочемо залучити митців, лідерів думок з України та з-за кордону для того, щоб вони допомогли поширювати інформацію про нашу платформу. Це онлайн-ресурс, і тому нас цікавить насамперед віртуальний простір і можливості поширення інформації про платформу саме там. По-друге, в нас цього року буде окремий стенд на Франкфуртському ярмарку, на ньому ми представлятимемо Insight.ua — подивимося, як це працює в режимі офлайн-комунікації. Зараз ми готуємо презентацію. Ми також плануємо поширювати інформацію про нашу платформу через університети, аби вони використовували платформу в своїй роботі у студентському та викладацькому середовищі”, – говорить Тетяна Філевська, креативна директорка Українського інституту — державної інституції при Міністерстві закордонних справ, що займається культурною дипломатією.

Джерело: Детектор.Медіа

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру