ГУР відреагував на інформацію про удар українських спецслужб по поплічниках “вагнерівців” у Судані

Дата: 20.09.2023
Автор:

Головне управління розвідки Міноборони відреагувало на публікацію CNN про те, що українські спецслужби нібито атакували воєнізоване угрупованняв Судані, що підтримує ПВК Вагнера. Про це йдеться в коментарі представника ГУР МО Андрія Юсова виданню РБК-Україна, оприлюдненому в середу, 20 вересня.

 ”Ми не можемо це ні підтвердити, ні спростувати”, – зазначив він.

Разом з тим, посадовець акцентував увагу на тому, що ГУР може тільки констатувати: Росія послаблює свій вплив скрізь по світу. Вона втрачає все те, що завойовувалося нею і накопичувалося поколіннями ще з часів СРСР.

“Це зокрема стосується й Африки. Можна також нагадати слова генерала Буданова про те, що Україна буде знищувати російських воєнних злочинців у будь-якій точці світу, де би вони не знаходилися”, – резюмував Юсов.


Зазначимо, журналісти CNN опублікували розслідування в якому припустили, що за серією ударів безпілотників і наземною операцією, спрямованою проти бойовиків, яких підтримує ПВК Вагнера в Судані можуть стояти українські спецслужби.

Нагадаємо, російські окупанти під час боїв у Гостомелі втратили 200 елітних фахівців із захоплення летовищ та аеропортів.

Україна має намір розірвати сухопутний коридор РФ із Кримом до зими – ГУР

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру