Вночі росія палала від масової атаки дронів

Дата: 30.08.2023
Автор:

Пожежа на аеродромі у Пскові перетворила ворожих "дєсантніков" на піхоту

Дрони атакували одночасно сім регіонів росії: Псковську, Брянську, Орловську, Московську, Рязанську та Калузьку області, а також окупований Севастополь. Медіа називають цю атаку на рф найбільшою з початку повномасштабної війни.

 Найсильнійший удар був по аеродромі у Пскові — за попередньою інформацією, там знищені або пошкоджені від 4 до 6 транспортних літаків Іл-76, якими перевозять військових, техніку та боєприпаси.
Російські воєнкори писали, що ці літаки обслуговували 76 гвардійську десантно-штурмову дивізію ПДВ. Її бійці навесні 2022 року були в Бучі. Псковські медіа додавали, що горіла і військова частина 64044 — 2 бригади спецназу ГРУ. Вона розташована поряд з аеродромом.
У Брянській області дронами пошкоджена адмінбудівля. Губернатор регіону казав про «спробу» БпЛА атакувати телевежу. Були повідомлення про вибух у місцевому відділенні Слідчого комітету і «спробу» атаки на нафтопровід «Дружба». Один дрон впав на завод мікроелектроніки «Кремній ЕЛ», який виробляє компоненти для ОТРК «Іскандер» і ЗРГК “Панцир”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру