Прем’єрний показ українського фільму “Назавжди-Назавжди” відбудеться на Венеційському кінофестивалі

Дата: 27.07.2023
Автор:

Кінострічку “Назавжди-Назавжди” українки Анни Бурячкової відібрали на участь у 80-му Венеційському кінофестивалі, повідомляє meta.ua.

У Венеції відбудеться світова прем’єра повнометражного ігрового дебюту Анни Бурячкової. Її фільм “Назавжди-Назавжди” покажуть на 80-му кінофестивалі Mostra internazionale d’arte cinematografica. Про це повідомили у Держкіно. Перший показ стрічки пройде в межах конкурсної програми Orizzonti Extra.

“Назавжди-Назавжди” – історія про боротьбу за виживання, а також про любов, сором та безтурботність. Розповідь про свободу та залежність від свого тіла, відчай, ніжність, біль, насолоду та пошуки себе. У Держкіно зазначають, що фільм висвітлює юність людей, яким зараз близько тридцяти. Саме вони стали найбільш пристрасними та відданими борцями за свободу у сучасних реаліях.

Сюжет фільму переносить глядачів на понад 20 років назад – у Київ кінця 90-х. У пошуках захисту та свого місця, героїня Тоня переводиться зі школи в центрі міста до іншої – у спальному районі, де потрапляє у компанію відчайдух. Разом вони шукають пригод на околицях постсоціалістичного Києва.

Сценарій режисерка написала у співпраці з Мариною Степанською. Роботу розпочали ще у 2020 році, під час пандемії COVID-19. Зйомки фільму завершили за два місяці до початку повномасштабного вторгнення.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру