Українська розвідка констатує: у Бєлгордській області РФ громадяни Росії борються проти путінського режиму

Дата: 13.06.2023
Автор:

Під біло-синьо-білий прапор стають бажаючі звільнення Росії від путінського режиму

“Силовики й фсб-шники масово звинувачують місцеве населення в нелояльності – ледь не в зраді, перевіряють на предмет зв’язків із повстанцями – Російським добровольчим корпусом (РДК) та легіоном “Свобода Росії”, - заявив представник ГУР МО Андрій Юсов, передає Цензор.НЕТ.

 За словами Юсова, відповідні дії РФ посилюють невдоволення серед мешканців Бєлгородщини та розширюють базу підтримки російських повстанців.

“РДК та “Свобода Росії” достатньо автономні та медійно активні. Тому усі охочі долучитись можуть напряму звертатися до цих підрозділів. Це вже зробили сотні росіян, які приїхали з території ЄС боротися проти режиму путіна. А щодо небезпек для України та певних контррозвідувальних заходів [щодо новобранців], то вони, звісно, проводяться”, – додав Юсов.

Представник ГУР МО зазначив, що наша держава підтримує всіх людей доброї волі, які засуджують ганебну війну путінської Росії, шанують міжнародне право і український суверенітет, але участі у бойових діях на території Росії Україна не веде.

“Українські сили безпеки і оборони зосереджені на звільненні власних територій. Те, що відбувається “за порєбріком” – це справа росіян”, – підсумував він.

Джерело: Цензор.НЕТ

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру