Танки Легіону “Свобода Росії” – вже під Шебекіно на Білгородщині

Дата: 02.06.2023
Автор:

Танк з прапором Вільної Росії в селі Нова Таволжанка під Шебекіним, Зйомка з безпілотників, які супроводжують наземний наступ.2 червня 2023 року, фото з телеграм-каналу Легіону "Свобода Росії"

Бійці Легіону “Свобода Росії” і “Російського добровольчого корпусу”, що воюють на боці України, ведуть бої в районі прикордонних населених пунктів Бєлгородської області РФ.

Вранці в п’ятницю, 2 червня, Легіон показав свій танк на території одного з прикордонних сіл.

“Наш танк з прапором Вільної Росії в селі Нова Таволжанка під Шебекіно. Доброго ранку з нашої Батьківщини! Продовжуємо боротьбу!”, – йдеться у підписі до фото.

 Днем раніше добровольці інформували, що передові загони вже ведуть бої в передмістях населеного пункту Шебекіно (Нова Таволжанка, Тітовка).

“Російські визвольні сили, Легіон “Свобода Росії” і РДК, продовжують знищувати техніку противника, який ховається в селищі Нова Таволжанка”, – йдеться в повідомленні Легіону.

Бої в Бєлгородській області РФ 1 червня – що відомо

Протягом останніх тижнів бійці з “Російського добровольчого корпусу” і Легіону “Свобода Росії” активізували рейди в прикордонні Брянську і Бєлгородську області Росії. В ОПУ прогнозували, що в міру просування українського контрнаступу такі рейди будуть відбуватися частіше.

Аналітики американського Інституту вивчення війни зауважували, що РДК і ЛРС не робили серйозних спроб встановити контроль над територією РФ під час цих рейдів.

1 червня стало відомо, що бійці знову зайшли в Бєлгородську область РФ, почалися бої в районі Шебекіно, в тому числі, з використанням танків. РДК назвав подію “другим етапом” своєї операції, і опублікував кадри, на яких нібито відображено участь особового складу в бою на околиці Шебекіно.

Джерело: УНІАН

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру