На “бірюзовий хідник” у Ліверпулі українські учасники “Євробачення” вийшли у червоно-чорних костюмах

Дата: 08.05.2023
Автор:

7-го травня в Ліверпулі відбулося урочисте відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2023, повідомляє Tabloid.

Представники 37 країни-учасниць, зокрема гурт TVORCHI від України, пройшлися “бірюзовим хідником” і продемонстрували свої тематичні костюми. Українські музиканти вдягнули вбрання, на яких написані імена та вага передчасно народжених дітей за час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Гурт має на меті з допомогою ініціативи “Небайдужі люди рятують серця дітей” залучити українську та міжнародну підтримку на конкурсі Євробачення та зібрати 10 млн грн для придбання 10 інкубаторів для порятунку передчасно народжених дітей.

“На вбранні написані імена та вага дітей, які народилися під час війни раніше часу. Вони вижили, завдяки інкубаторам інтенсивної терапії. Разом з United24 ми збираємо кошти на такі ж інкубатори, щоб врятувати життя та серця таких малюків. Ми вважаємо, це дуже важливо”, – розповів Гуцуляк
TVORCHI також відповіли на запитання щодо можливості перемоги України на конкурсі вдруге поспіль: “Насправді, це не є пріоритетом зараз… Переможемо чи ні, це все одно буде задовільним результатом. Але найважливіша річ – виграти війну в Україні. І ми намагаємося зробити все можливе для цього. Як і кожний українець зараз, – намагаємось прискорити перемогу”, – запевнив Кенні.

Нагадаємо, перший півфінал конкурсу відбудеться вже 9 травня, другий – 11, а фінал – 13 травня. Гурт TVORCHI змагатиметься за перемогу під номером 19.

4-го травня TVORCHI провели на сцені у Ліверпулі першу репетицію.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру