Гурт Tvorchi представлятиме Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі

Дата: 18.12.2022
Автор:

Тернопільський гурт “TVORCHI” представлятиме ​​Україну на Пісенному конкурсі “Євробачення -2023″ у Ліверпулі. Про це повідомили на сторінці “Євробачення Україна” у соцмережі.

Гурт виступав у нацвiдборi пiд номером 10. Співаки виконали композицiю iз назвою “Heart of Steel”. Це пісня про сталеве серце, яку музиканти присвятили незламності українців.

Tvorchi отримали дев’ять балів від журі та найбільше глядацьких голосів. В складі журі були Тарас Тополя, Джамала і Юлія Саніна.

На другому місці за кількістю голосів співачка Krutь. Далі йде Jerry Heil .

У Нацвідборі брали участь Moisei (I’m Not Alone), OY Sound System («Ой, тужу»), Demchuk (Alive), Jerry Heil (When god shuts the door), Fiinka («Довбуш»), Кruть («Колискова»), Tember Blanche («Я вдома»), Angelina («Stronger), 2Tone («Квітка»), Tvorchi (Heart of Steel).

Євробачення-2023 проведуть у Ліверпулі. Це буде перший конкурс Євробачення у Великій Британії за 25 років. Україна як переможець Євробачення 2022 року автоматично потрапить у фінал конкурсу. А український суспільний мовник співпрацюватиме з BBC, щоби впровадити українські елементи в шоу 2023 року.

Цьогоріч Євробачення також змінює правила голосування. Так, півфіналістів тепер обиратимуть лише глядачі. Крім того, ті, хто дивиться Євробачення в країнах, які не беруть участі в конкурсі, зможуть проголосувати онлайн.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру