Збірка українських коміксів “Перемога” вийшла друком в англійському перекладі. Готується й польський

Дата: 17.11.2022
Автор:
Англомовна збірка українських коміксів – “Перемога”, віддрукована в американському видавництві TokyoPOP, вже надходить замовникам по всьому світу. У видавництві Egmont завершується підготовка до друку варіант збірки польською мовою. Про це розповів у Facebook Олександр Сірий.
Збірка “Перемога” – це дев’ять багато ілюстрованих патріотичних оповідань українських авторів, які мальовничо зображують відчайдушну боротьбу українців проти російських загарбників.
Видання представлено як у класичному друкованому форматі у м’якій палітурці, так і у цифровому – Kindle Edition.
Частина коштів від реалізації йде на доброчинність у фонд Razom Ukraine.

В'ячеслав Бугайов, один з творців збірки коміксів "Перемога", натхенний як інтересом до видання закордонної аудиторії, так і грандіозним успіхом найвідомішого українського коміксу "Воля", який був чудово сприйнятий читачами України і Європи і викликав шалену лють в росії...

Кожна з дев’яти історій яскраво ілюструє певний фрагмент боротьби українців на початку вторгнення в Україну: оборона Києва і легендарний “Київський привид”, “Азовсталь” і герої Маріуполя та інший епізода протистояння окупантам з росії.
Оевидно, нашим співвітчизникам у коміксі буде зрозуміло все з півслова. Через те, що ми й досі живемо у контексті війни та пам’ятаємо багато хвилюючих історій, а хроніка подій розійшлась на меми та доступна онлайн. Але здається, що для далекої англомовної аудиторії може бути не так просто вловити всі меседжі та зрозуміти певні нюанс.
Розробники збірки коміксів висловлюють сподівання, що для західних читачів комікс спрацює як ниточка/лінк, за яку вони зможуть почати розмотувати клубок сенсів та культурно-історичного контексту української боротьби. А для цього їм знадобиться зануритись як мінімум в “український ютюб”.
Така збірка – важливий крок у площині маскульту, завдяки якому про страшні та героїчні події в Україні зможе дізнатися молода зарубіжна аудиторія.
Замовити англомовну збірку можна на платформі Амазон.
Оформити передзамовлення збірки польської мовою – на сайті видавництва  Egmont.

 

 

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру