Від творця фільму “Штольня”: презентовано тизер документального фільму про унікальну спецоперацію бригади ЗСУ “Холодний Яр”

Дата: 24.10.2022
Автор:

В Україні презентували тизер документального фільму Любомира Левицького “Йди за мною” (Follow me) – про військову рятувальну операцію бійців 93-ї ОМБр «Холодний Яр».

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці режисер стрічки Любомир Левицький.

Стрічка базується на реальних подіях і матеріалах, знятих за допомогою дронів.

За словами творців фільму, “Йди за мною”  — це не лише демонстрація професійності та креативного підходу до виконання завдань нашої армії, для якої цінне життя кожного українця, а й унікально зафіксований воєнний злочин російських військ стосовно цивільного населення України.

«Назва Follow me має і глибше значення. Ми наче запрошуємо світ слідувати за нашою сміливістю! Також маємо на меті підтримати бойовий дух всіх українців. Це привід для захоплення нашими воїнами і приклад для наслідування. Ми нація хоробрих, винахідливих і незламних. Ми цінуємо один одного, ми люди, це відрізняє нас від орди з російських болот. Про це варто не забувати!», — коментує режисер стрічки Любомир Левицький.

Мета фільму — привернути увагу до важливості забезпечення армії дронами. Тож за більшу частину виручених коштів творча група планує придбати дрони для ЗСУ.

Про режисера

Любомир Левицький — український кінорежисер, сценарист, продюсер та спікер. Режисер першого українського трилера «Штольня». Позиціонує себе на ринку, як режисер, який будує міст між Україною та США.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру