Перший “частічно мобілізірованний” росіянин – уже в полоні. Багато інших – навіть “не доїхали” повоювать…

Дата: 28.09.2022
Автор:

Перший полонений "мобік" з росії агітує інших не їхати в Україну, де ворогів вбивають

У полон до ЗСУ потрапив мобілізований мешканець Ростовської області РФ. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Є перший факт здачі мобілізованого п’ять днів тому росіянина. Бійці 92 -ї бригади захопили переляканого, замерзлого «мобіка» в лісі поблизу Куп’янська. Він покинув свою військову частину і спробував повернутися до Російської Федерації, але загубився», – написав Геращенко.

На відео чоловік називає себе Пашковим Алєксєєм Владіміровічем і каже, що командири окупантів покинули їх і втекли, мобілізовані росіяни не мають ні їжі, ні води, та закликає інших не їхати в Україну.

«Не слухайте пропаганду у військкоматах. Тут дуже багато вбитих і поранених. Якщо не хочете тут помирати – не йдіть сюди», – каже вояка.

І наголошує: прослужив він «аж» три дні.

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що на Луганщині ЗСУ завдали удару по ешелону з мобілізованими росіянами. За словами волонтера Романа Доніка, внаслідок удару, залишилися лише поранені та ліквідовані новоспечені солдати РФ, повідомляє «Фокус».

Волонтер зазначив, що в Луганську область прибув перший потяг із російськими солдатами, яких мобілізували й одразу кинули в Україну на війну. Внаслідок удару залишилися лише поранені та загиблі.

«Померлим за ВВ путіна хочеться побажати міцного здоров’я та попросити операторів «Хаймарсів» поставити пісню Бориса Гребенщикова «Етот поєзд в огнє»», — іронізував Донік.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру