Український застосунок Impulse став світовим лідером за кількістю завантажень у своїй категорії в App Store

Дата: 21.09.2022
Автор:

Український застосунок для тренування мозку Impulse став світовим лідером за кількістю завантажень у категорії Health & Fitness в App Store.

Про це пише видання ain.ua.

З червня до серпня 2022 року український додаток завантажили понад 5 мільйонів користувачів з усього світу. Це дозволило Impulse посісти першу сходинку серед усіх ІОS-застосунків у категорії Health & Fitness.

Зокрема, Impulse обійшов застосунок MyFitnessPal, який зайняв п’яту позицію у десятці найкращих додатків за версією Forbes Health. Станом на 21 вересня додаток українських розробників залишається лідером за кількістю завантажень.

Impulse – це застосунок для тренування мозку, що покращує пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою bite-sized-ігор. Він має близько 25 мільйонів завантажень і близько 40% аудиторії зі США. Застосунок регулярно виходить у топи App Store у категоріях Health & Fitness та Education.

З початком повномасштабної війни Impulse зробив свій застосунок безкоштовним для українців, аби допомогти їм покращити когнітивні здібності та відволіктися. Наразі додаток має понад 140 тисяч завантажень в Україні.

Impulse є частиною IT-компанії Headway, що розробляє мобільні EdTech-продукти. Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру