Робота хакерів: у окупованому Криму російські телеканали показали звернення українського президента, а табло Керченського мосту – запрошення до України

Дата: 21.08.2022
Автор:

Те, що доля кримського мосту вже вирішена – ні для кого не секрет, адже його знищення є питанням часу. Тим часом на в’їзді на міст з’явився напис із запрошенням в Україну.

Світлину з Кримського мосту опублікував військовий Анатолій Штефан (“Штірлітц”), передають Патріоти України.

На табло при в’їзді на міст з’явився напис “Welcome to Ukraine”. “Кримський міст відчуває неминуче”, – так прокоментував фото Анатолій Штефан. У мережі уже жартують про те, що Кримський міст перейшов на сторону України. Водночас росіяни стверджують, що табло просто зламали, але версії про те, що це натяк на щось – не виключають.

Водночас, українські хакери зламали телебачення в окупованому Криму, показавши звернення президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Як видно з опублікованого у соцмережах відео, в ефірі російського “Першого каналу” транслювався фрагмент звернення президента України Володимира Зеленського.

“Хай кожен з російських посадовців, хто захопив собі дорогоцінну землю у Криму, пам’ятає – це не та земля, де їм буде спокій”, – говорить на відео Зеленський. У ролику також показано відеоряд з українськими та кримськотатарськими прапорами під пісню Тіни Кароль “Україна – це ти”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру