Окупанти готуються тікати з Херсона, де Антонівський міст став “остаточно непроїзним”

Дата: 15.08.2022
Автор:

Мешканці тимчасово окупованого Херсона знову детально відзняли усі "прильоти" українських ракет по Антонівському мосту...

У ніч на неділю, 14 серпня, Збройні сили України завдали нового удару по Антонівському мосту в Херсонській області, який окупанти РФ використовували для перекидання військової техніки та особового складу.

Про це розповіла речник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

За її словами, удар був нанесений з метою вивести з ладу Антонівський міст і виключити його використання окупантами. “Знову завдано удару по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний”, – додала Гуменюк.

“На горизонті замаячив новий жест “доброї волі”. На цей раз на правому березі Херсонської області. Наразі поки перспектива не така швидка, але думаю у вересні стане неминучою”, – пише політолог Віктор Андрусів на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, передають Патріоти України, та продовжує:

“Отже, очікуваний масований контрнаступ росіян на Кривий Ріг і Запоріжжя – не відбувся. Більше того, вони почали розосереджувати свої війська і укріпляти напрям Бердянська і Мелітополя. Здається навіть тупим і корумпованим генералам Путіна стало зрозуміло, що подібна авантюра закінчиться катастрофою.

Відправити “армаду” з ризиком втратити тилову логістику – це закінчилося б ще гірше ніж під Києвом. Водночас, ситуація на правому березі поступово стає критичною. Очевидно, що ремонти мостів після наших ударів і понтони не рятують логістику правобережного угрупування. І хоча окупанти зараз перекинули серйозне підсилення, під українськими ударами їм не вдасться забезпечувати достатній боєкомплект і перекидання техніки.

Відступ з правого берега є неминучим в таких умовах. Так, окупанти швидко готують купу резервів, але ці резерви в першу чергу потрібні на Донбасі, де продовжується їхня наступальна операція, а також для стримування наших ударів в бік Ізюма”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру