Андрій Макаревич про дії Росії: “Нас посварили з усім цивілізованим світом, нас поставили на грань війни”

Дата: 21.02.2022
Автор:

Фронтмен гурту “Машина времени” Андрій Макаревич протягом восьми років агресії Росії проти України ніколи не боявся говорити, що думає і критикував владу РФ.Не лишився музикант й осторонь інформації про можливе вторгнення Росії до України. У себе на сторінці в Facebook Макаревич залишив короткий, проте зрозумілий пост, повідомляє ТСН.

У своєму пості у Facebook культовий російський музикант зазначив, що росіян “посварили з усім цивілізованим світом” і він взагалі не розуміє, “як вони все це терплять”.

 ”Нас посварили з усім цивілізованим світом, нас поставили на межу війни, від нас цьому світу грубіянять, нам брешуть, водять за носа, від законів не залишилося навіть видимості – навіщо? Людину зараз можна судити просто в колонії, щоб двічі не вставати, кожен, хто заїкнувся про вільні вибори – вже терорист, а правити нами, мабуть, збираються вічно – нормально, терпимо. Подобається? Ой, я знаю, що мені зараз прилетить: а сам? Не подобається – валіза-вокзал-Ізраїль! І сам терплю. З неймовірними зусиллями”, – написав Макаревич.

Під постом музиканта розгорілася активна дискусія: “Почекаємо, поки весь світ стане нормальним, а там може і ми”, – пишуть юзери. На що Макаревич відповів: “З таким сусідом, як ми, світ нормальним не вийде”.

“Шкода, що немає лідера, який як мінімум виведе росіян на Марш світу. Нємцова вбили. А інші вже далеко”, – пишуть у коментарях фани. І цей коментар музикант не залишив без уваги: “Ось ось. Усі лідера чекають. А ми що, ми люди маленькі… “

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру