Серед найочікуваніших українських кінопрем’єр-2022 є й фільм-продовження патріотичної комедії “Наші котики-2″

Дата: 09.02.2022
Автор:

Українське кіно потрохи оговтується від пандемічних обмежень і знов набирає обертів, а кінотеатри продовжують боротьбу за глядача. Про це свідчить кількість національних прем’єр у 2021 році (27 релізів порівняно з 2020 роком), міжнародних кінофестивальних перемог, а найголовніше – у 2022 році на кіновиробництво в бюджеті України заплановано 1,687 млрд грн!

Рік обіцяє бути щедрим на кінорелізи. Так, заплановано до виходу на великі екрани щонайменше 20 нових прем’єр. Для вибагливої публіки серед жанрів тут будуть історичний екшн, воєнна та кримінальна драма, психологічний та містичний трилер, пригодницьке роуд-муві, музичний фільм, романтична комедія, а також анімаційний повнометражний фільм для всієї родини, пише портал Нове українське кіно.

Зокрема, ветерани АТО і волонтери чи не найбільше очікують продовження неполіткоректній комедії «Наші котики-2, або Таємниця жіночого монастиря», режисером якої знову виступає Володимир Тихий, а виробником – «Директорія кіно» і «Вавилон’13».

За сюжетом другої частини «котиків», кремлівські агенти готують жахливий злочин проти цивільних. Для перемоги чотирьом друзям-АТОвцям доведеться звикнути до абсолютно нових, незвичних ролей, кілька разів повстати з мертвих і пройти незвичні пригоди у монастирі.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру