Медики клініки, керованої черкащанином, урятували легендарного націоналіста Яроша від проблем старої бойової рани

Дата: 16.01.2022
Автор:

Дмитро Ярош - острах ворогів України - знову повертається у стрій...

Дмитро Ярош, який став символом українського Добровольчого руху і “пугалом” для російських ЗМІ (чого варта одна лише ідіотська вигадка росіян про “візитку Яроша”!), у новорічні свята був терміново прооперований у Дніпровській клінічній лікарні імені Мечникова.

Для воїна, одного з організаторів “Правого сектору” і ” Української Добровольчої Армії”, який нещодавно став радником Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, наприкінці 2021 року різке погіршення самопочуття з-за рани, отриманої в бою на Донбасі у 2015 році, стало причиною того, що довелося звернутися за допомогою до лікарів: поранена рука перестала слухатися, різко підскочила температура…

"Ізраїльський титан, погнутий кістками в українській руці", Фото Дмитра Яроша

“Певна складність була у тому, що це був Новий рік, але чіткість і злагодженість процесу були на висоті, – згадує Дмитро Ярош. – Спочатку Ростислав Любомирович Винар зорганізував обстеження, потім Володимир Миколайович Дубина та Іван Іванович Жердєв миттєво вирішили операційні питання. Наша Дніпровська лікарня імені Мечнікова, як завжди, виявилась «на висоті»! 4 години операції – і з мене дістали поламані та погнуті титанові пластини та купу саморізів (дещо лишили), відкачали стакан гною… До речі, як виявилося, українські кістки здатні гнути і ламати ізраїльський титан… Руку врятували, сепсису не допустили.
Тепер, ще пару тижнів і я буду в строю”.

Головний лікар клініки Мечнікова Сергій Риженко

Провідник  УДА висловив щиру вдячність усім медпрацівникам клініки імені Мечникова, окремо згадавши ім’я її головного лікаря – Сергія Риженка, уродженця Корсуня-Шевченківського Черкаської області.

“І йдеться не тільки про мене… У цій лікарні врятовані тисячі бійців, які отримали поранення під час російсько-української війни. Честь і слава українським медикам!”, – підкреслив Дмитро Ярош.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру