Білоруський комік втік з Росії до України

Дата: 15.01.2022
Автор:

Білоруський комік Слава Комісаренко переїхав до Києва після того, як КДБ Білорусі оголосив його в розшук. Причиною стали політичні погляди знаменитості та його жарти, спрямовані проти режиму незаконно обраного президента РБ Олександра Лукашенка.

Свою історію гуморист розповів під час виступу на київській сцені, повідомляє видання “Патріоти України”. Відеозапис концерту Комісаренко назвав “Мене шукає КДБ” й опублікував на особистому YouTube-каналі.

“У звичайних країнах спецслужби ловлять терористів, а в Білорусі – приколістів. Тому що в Білорусі приколіст має бути один”, – пожартував Комісаренко.

Відомо, що раніше комік перевіз своїх батьків із РБ до російської столиці Москви, купивши для них квартиру. Він зробив це, щоб убезпечити сім’ю від переслідувань на батьківщині.

Водночас знаменитість вважав, що він у Росії в безпеці. Коли ж перед Новим роком його оголосив у розшук білоруський КДБ, Комісаренко поїхав до Києва.

Під час виступу гуморист пояснив: йому написала особа, пов’язана з білоруськими протестами, та повідомила: із правдивих джерел їй стало відомо, що коміка планували викрасти в Москві та привезти в Мінськ машиною.

 

Додамо, що в суботу, 15 січня, у Києві заплановано стендап-концерт Комісаренка. На Concert.ua повідомляється, що ціна на квитки стартувала від 400 гривень. Виступ викликав справжній ажіотаж: на 14 січня всі місця у залі вже було розкуплено.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру