Книга «Україна. Їжа та історія» потрапила у дві номінації престижної міжнародної премії Gourmand Awards

Дата: 06.01.2022
Автор:

Книга «Україна. Їжа та історія» потрапила у дві номінації міжнародної премії Gourmand Awards, повідомляють на фейсбук-сторінці Українського інституту.

Зазначається, що започаткована у 1995 році, премія обирає найкращі книги про культуру споживання їжі та напоїв у всьому світі.

Організатори зазначають, що шанс потрапити у список нагород Gourmand Awards складає всього 1%.

«Україна. Їжа та історія» отримала номінації у категоріях «Історія кулінарії» та «Східна Європа». Книгу видав Український інститут спільно із Їжакультура. Видання представляє українську кухню як культурне надбання і частину нематеріальної спадщини України.

Читати книгу українською та англійською можна за посиланням.

Нагадаємо, в Україні видали перший практичний путівник креативними індустріями, а українські видавці отримали шанс взяти участь у книжковому форумі в Південній Кореї.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру