Перший військово-транспортний літак Ан-178-100Р готовий до випробувань

Дата: 29.12.2021
Автор:

Держпідприємтво “Антонов”, що входить до складу “Укроборонпром”, продемонструвало військово-транспортний літак Ан-178-100Р, призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань.

Літак Ан-178-100Р створено на базі сучасних світових інформаційних технологій, передає інформагентство Міноборони АрміяInform.

Він оснащений сотнями електронних обчислювачів, що дозволяють інтегрувати всі системи та датчики літака, автоматизувати контроль їхньої працездатності та оптимізувати керування.

Військово-транспортний Ан-178-100Р може використовуватися для перевезення особового складу, доставки озброєння та легкої військової техніки посадковим і парашутним способами, а також для транспортування вантажів.

У програмі Ан-178-100Р беруть участь більше ніж 30 українських підприємств, які виготовили 177 видів комплектуючих виробів для цього літака. В обладнанні літака задіяні також іноземні постачальники з країн Європи, США, Канади.

Зазначається що будівництво літаків для потреб ЗСУ здійснюється згідно з наміченими планами. Повністю завершено побудову планера першого з трьох замовлених літаків.

Джерело:  АрміяInform 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру