Оприлюднено офіційний трейлер українського мультфільму “Мавка. Лісова пісня”, який з нетерпінням чекають у Європі

Дата: 22.12.2021
Автор:

В Україні презентували довгоочікуваний офіційний трейлер анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня».

Також автори мультфільму назвали дату релізу – він вийде у національний кінотеатральний прокат із 29 грудня 2022 року.

Проєкт «Мавка. Лісова пісня» створено за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та адаптовано під жанр сімейної анімації. Також в основі мультфільму – образи зі слов’янських міфів і легенд.

У трейлері можна побачити як знайомих, так і нових персонажів. Відомо, що Лукаша озвучить виконавець Артем Пивоваров, а інші герої заговорять голосами Юлії Саніної та DZIDZIO. До озвучення анімаційних героїв будуть залучені й інші відомі українські зірки, чиї імена творці розкриватимуть поступово.

«У відео яскраво представлено Світ Лісу, на який нас надихнули праліси Карпат, та Світ Людей, де величні пагорби нагадують форму й візерунки великодніх писанок… Ми прагнули передати велич та красу недоторканої природи, тому Мавчин Ліс – не просто декорація, а повноцінний герой історії. А щоб глядачі максимально занурилися в автентичну й магічну атмосферу, ми підкреслили масштабність локацій та наповнили Ліс історіями дивовижних створінь», – розповідає Олег Маламуж, режисер мультфільму.

Наголошується, що «Мавка. Лісова пісня» – найочікуваніший український мультфільм останніх років. Створюється за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та на образах зі слов’янських міфів і легенд.

Мультфільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно (Держкіно), Міністерства культури та інформаційної політики України (МКІП), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Як вже повідомлялося раніше, український мультфільм покажуть у країнах Євросоюзу.

ШоТам

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру