Помічник Генерального секретаря НАТО побував на передовій у зоні ООС

Дата: 15.12.2021
Автор:

Помічник Генерального секретаря НАТО Девід Кеттлер та командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк обговорили безпекову ситуацію у районі проведення Операції Об’єднаних Сил, повідомляє пресслужба ООС.

Під час брифінгу, який відбувся на командному пункті однієї з бригад, помічнику Генерального секретаря НАТО з розвідки – керівнику Об’єднаного департаменту з розвідки та безпеки Міжнародного секретаріату НАТО Девіду Кеттлеру та керівнику Аналітичного управління Об’єднаного департаменту з розвідки та безпеки Міжнародного секретаріату НАТО Капо Россіну була доведена обстановка, яка склалася на приморському напрямку.

У ході брифінгу, в якому також взяли участь представники сектора безпеки і оборони України, іноземним делегатам були представлені дані, що свідчать про порушення домовленостей, досягнутих у рамках Тристоронньої контактної групи.

Крім цього, були продемонстровані відеозаписи, які підтверджують застосування противником великокаліберної артилерії, лазерних комплексів протидії оптичним системам, ударних БПЛА та наслідки застосування цього озброєння.

По завершенню брифінгу учасникам зустрічі надали можливість побувати на передових позиціях в районі населеного пункту Широкине та на власні очі побачити зруйновану російським агресором цивільну інфраструктуру.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру