У кінопрокат виходить перший український фільм про єдиноборства ММА

Дата: 07.12.2021
Автор:

Фільм Тараса Дроня “Із зав’язаними очима” вийде у широкий український прокат із 9 грудня. Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на компанію 86PROKAT.

Стрічка — повнометражний дебют режисера, головну роль виконала володарка кінопремії “Золота Дзиґа” Марина Кошкіна.

Її героїня, бійчиня ММА Юлія, у спорті з дитинства. Вона відправляє суперниць у нокаут і не знає іншого світу, крім окресленого сіткою бійцівського рингу. Сильне життєве потрясіння спонукає героїню піти всупереч суспільним стереотипам та шукати долі за межами великого спорту. Проте минуле не хоче відпускати Юлію та викликає її на бій.

Міжнародна прем’єра фільму відбулася на Варшавському кінофестивалі, де його визнали найкращим у конкурсі дебютних фільмів Competition 1–2. В Україні прем’єра стрічки відбулася цьогоріч на Одеському міжнародному кінофестивалі, де картина здобула приз FIPRESCI за найкращий повнометражний фільм від журі Міжнародної федерації кінопреси.

Загалом фільм став учасником близько двадцятьох фестивалів, його відзначили нагородами в Німеччині, Індії, Бразилії, Іспанії.

Що відомо

  • “Із зав’язаними очима” ― перший український фільм про змішані єдиноборства. Партнером кінотеатрального релізу фільму стала Українська федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA. Дистриб’ютор ― 86PROKAT.
  • У ролях фільму “Із зав’язаними очима” – Марина Кошкіна, Олег Шульга, Лариса Руснак, Олександр Мавріц, Сергій Лузановський, Олег Колтовський, Костянтин Лінартович, Анастасія Баша, Карина Бершадська.
  • Автори сценарію Тарас Дронь та Якуб Присак, режисер-постановник Тарас Дронь. Оператор-постановник Олександр Поздняков, композитор Андрій Пономарьов.

Суспільне

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру