Льотчики-винищувачі відпрацювали нанесення масованого удару по наземних цілях

Дата: 13.07.2021
Автор:

У Миргородській бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр» на Полтавщині завершилось льотно-тактичне навчання з авіаційною ескадрильєю.

Про це повідомляє пресслужба бригади.

Навчання проходило у два етапи. Основна увага акцентувалася на здатності командира авіаційної ескадрильї і його штабу самостійно спланувати бойові дії та керувати ними у відриві від пункту постійної дислокації, тобто на оперативному аеродромі за різких змін обстановки.

Зазначається, що у цьому заході вперше взяли участь льотчики-випускники 2020 року.

Під час навчань пілоти авіаційних ланок практично відпрацьовували бойове застосування по наземних цілях на авіаційному полігоні.

Окрім того, перевірено злагодженість та ефективність роботи під час проведення тактико-спеціальних навчань підрозділів забезпечення частини.

Створена динамічна оперативна обстановка відобразила наявні для Збройних Сил України загрози й виклики в умовах сьогодення: стихійні виступи місцевого населення, роботу диверсійно-розвідувальних груп, застосування БПЛА тощо.

Зі свого боку військовослужбовці роти охорони та представники Миргородського районного відділу поліції вміло протидіяли «диверсантам» військового летовища.

Відзначається, що особовий склад діяв максимально злагоджено та ефективно, тому навчально-бойові завдання були виконані у повному обсязі та в установлені терміни.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру