Морська піхота успішно відпрацювала нанесення вогневого удару реактивною артилерією

Дата: 24.06.2021
Автор:
Реактивна артилерія Командування морської піхоти провела тактичні навчання батарей з бойовою стрільбою.
На полігоні міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів «Широколанівський» продовжуються заходи злагодження з особовим складом окремого реактивного артилерійського полку Командування морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Так, нещодавно, відбулись тактичні навчання батарей, у тому числі з бойовою стрільбою. Отримавши сигнал, підрозділи РСЗВ «Ураган» висунулись у район виконання завдань та зайняли вогневі позиції. Розрахунки швидко та злагоджено підготували свої бойові машини до бою та здійснили наведення.
За задумом навчання, військовослужбовці окремого реактивного полку мали знищити різноманітні цілі. Зокрема, це опорні пункти, групи піхоти, колони військової техніки тощо. Стрільба РСЗВ “Ураган” велася із закритих вогневих позицій на дистанцію понад 10 кілометрів.
За словами керівників навчань майора Сергія Ананько та майора Костянтина Злуніцина, не дивлячись на складні погодні умови, воїни-артилеристи продемонстрували високий рівень підготовки та злагодженості. Всі цілі було уражено, поставлені завдання були виконані в повному обсязі та у відповідні терміни.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру