Сформовано програму Фестивалю нескореної Nації “Холодний Яр” – 2021

Дата: 03.06.2021
Автор:
Сформовано програму цьогорічного Фестивалю нескореної Nації “Холодний Яр”. Про це повідомляють організатори на офіційній фейсбук-сторінці Фестивалю.
“Після вимушеної паузи в проведенні ми не просто повертаємось, а намагаємось зробити максимум аби ми і ви надолужали згаяне.
Весь цей час ми працювали і напрацювали досить таки пристойну програму з купою активностей і новинок. Серед них конкурс стартап за участю молодих гуртів, трейловий забіг RUNЯР, турнір з міні-футболу, ММА. Відразу дякую всім за активність, ви просто нереально надаєте крила! На всі наші конкурси і турніри зареєструвались сотні учасників! Це дуже круто!”, – пише одна з організаторок, Зоя Бойченко.
“Ще про новинки. Ми плануємо під час гутіркової програми, окрім звісно презентацій книг та лекцій, провести дві дуже круті дискусії з потужними спікерами та модераторами.
Музична програма вказана на афіші, тут просто без додаткових коментарів! Гурти у нас, як завжди дуже українські і класні!
А ще, ми і далі пропагуватимемо здоровий спосіб життя, екологічні та волонтерські ініціативи. А всім, хто цікавиться протиепідемічними заходами, повідомляю: територія проведення величезна, також ми забезпечимо масками, антисептиками, проводитимемо заміри температури. Ну і агітуємо вакцинуватись при можливості!
І взагалі, гарний настрій та чудові краєвиди – це також важливий елемент для імунітету”, – наголошує Бойченко.
Нагадаємо: цьогоріч Фестиваль нескореної Nації “Холодний Яр” пройде 2-4 липня у Суботові поблизу Чигирина на Черкащині.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру