В Умані на Черкащині відкрилася фотовиставка “Восьмий рік війни”

Дата: 31.05.2021
Автор:

В Умані на Черкащині відкрилася фотовиставка «Восьмий рік війни. На межі життя і смерті». Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook її автор, фотокореспондент газети Верховної Ради “Голос України” Олександр Клименко.

Ініціаторами події стали полковник Олександр Тереверко та «Уманська міськрайонна спілка учасників АТО» на чолі з Костянтином Аксамітним.

Автор виставки, фотокореспондент Олександр Клименко

“Ветерани багато і віддано працюють, створили музей АТО. Під час презентації виставки я говорив про те, що мені дуже приємно, що люди бачитимуть фото саме в цьому Уманському музеї, а не тільки на виставках за кордоном”, – говорить Олександр Клименко, чиї фотороботи про війну на Донбасі експонувалися у Лондоні та багатьох країнах Євросоюзу. – Під час презентації фотовиставки відомий український актор Дмитро Лінартович (зіграв, зокрема, головну роль у фільмі Іллєнка “ТойХтоПройшовКрізьВогонь”, – ред.) влаштував цілий концерт з пронизливими і щирими його піснями про героїв війни. Щиро всім дякую! Було дуже круто!” – зазначає фронтовий фотокореспондент парламентського вісника.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру