Українські Сили спецоперацій отримали чудове поповнення

Дата: 18.05.2021
Автор:

У навчально-тренувальному центрі Сил спеціальних операцій привітали із завершенням Q-курсу його випускників. Це вже ХІІ випуск спеціалістів, які опанували спеціальності операторів-розвідників.

Про це повідомляє пресслужба КССпО.

 Підготовка тривала пів року і була непростою. Заявки на проходження курсу подали сотні військовослужбовців, які проходять службу в різних частинах Збройних Сил. Утім, відбір (так звану селекцію) витримали лише кілька десятків. Кандидатів піддавали величезним фізичним і психічним навантаженням задля того, аби для подальшого навчання зарахувати найбільш підготовлених та вмотивованих.

Під час вручення сертифікатів кожного випускника нагородили відзнакою командувача ССО України. Її вручають лише тим, хто повністю пройшов усі випробування Q-курсу і завершив підготовку.

Також воїни отримали нарукавні патчі «Спеціальні сили», що вирізняють випускників Q-курсу з-поміж решти військовослужбовців.

Із завершенням курсу випускників привітав командувач Сил спеціальних операцій генерал-майор Григорій Галаган.

«У нас хитрий і підступний ворог. Нам треба його перемогти. Задля цього маємо бути  підготовленими», — відзначив командувач ССО України.

Особливості підготовки військовослужбовців Григорій Галаган обговорив під час спілкування з інструкторами Q-курсу.

Привітали воїнів із завершенням курсу і музиканти  гурту «Мотор’Ролла», які влаштували для випускників святковий концерт.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру