Харківський курсант-авіатор отримав високу нагороду у Великій Британії

Дата: 15.05.2021
Автор:

Курсант Харківського національного університету повітряних сил ім. І. Кожедуба Антон Лузгарь отримав міжнародну премію від коледжу Королівських повітряних сил «Кранвелл» (RAF College Cranwell) після закінчення 24-тижневого модульного курсу початкової підготовки офіцера.

Про це повідомляє Посольство Великої Британії в Україні на сторінці у Фейсбук.

У дипломатичному представництві зазначили, що українські курсанти продовжують залишатися одними з найкращих іноземних студентів у військових коледжах Великої Британії.

Так, минулого року український курсант Антон Совенко отримав відзнаку найкращого закордонного випускника Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті.

У 2019 році Артем Бараненко отримав «Шаблю найкращого закордонного випускника» Сандгерста. Він став першим українцем, якого нагородили цією високою відзнакою.

У 2015-му Михайло Лещенко отримав почесну відзнаку як найкращий випускник коледжу Королівських ВПС серед іноземців.

Як визнання його лідерських та офіцерських якостей, високих результатів навчання на курсі Антон Лузгарь отримав постійний кубок і пам’ятну картину зі зображенням коледжу.

Надалі курсант має шанс боротися за те, щоб стати найкращим із найкращих і отримати меч Королівських військово-повітряних сил.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру