Бразилія зацікавилася новим українським озброєнням

Дата: 16.12.2020
Автор:

Виїзна редакція військового порталу Defense Express вирушила на полігон слідом за делегацію Федеративної Республіки Бразилія, очолюваної заступником міністра оборони Бразилії Маркусом Дего Росас Понтіс – і оприлюднила фото частини того озброєння, що  українські виробники продемонстрували південноамериканським гостям…

Головна мета перебування бразильців в України – проведення Першого діалогу оборонної промисловості між нашими країнами, визначення можливих спільних проєктів. Гості перебували в Україні протягом тижня.

Окрім посадових осіб міноборони Бразилії, перспективи співпраці з Україною обговорювали представники 13 найбільших компаній цієї південноамериканської країни: Kryptus, Atech, Taurus Armas, Condor, Nitroquímica, Imbel, SLO3, Inspirar, Nanonib, Avibrás, Senai Cimatec, Embraer та Akaer.

А на початку грудня усі побували у діючій військовій частині та на полігоні, аби поближче ознайомитись з реальними зразками продукції оборонно-промислового комплексу України, яка виготовляється як приватними, так і державними підприємствами.

Завдяки підтримці організаторів цього міжнародного заходу – ДП ДГЗП “СпецТехноЕкспорт” – команда Defense Express побачила те, що показували бразильцям…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру