Бригада ЗСУ ім. Лицарів Зимового Походу отримала новенькі бронемашини “Новатор”

Дата: 03.08.2020
Автор:

Окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу отримала броньовані автомобілі «Новатор», виробництва приватної компанії «Українська бронетехніка», повідомила пресслужба бригади.

На бронеавтомобіль «Новатор» встановлено шини підвищеної прохідності. Навіть якщо колесо буде сильно пошкоджене чи повністю зруйноване, він усе одно зможе рухатися та евакуювати екіпаж на відстань до 50 кілометрів.

Бронеавтомобіль обладнано системою пожежогасіння в салоні та в моторному відсіку. Завдяки ультрафіолетовим та інфрачервоним детекторам система виявляє займання за 3 мілісекунди та ліквідує його за 250 мілісекунд.

Всі двері бронеавтомобіля обладнані спеціальними підсиленими ригелями і замками підвищеної надійності та мають можливість відкривання ззовні у екстрених ситуаціях. При вазі у 9 тонн машина досягає швидкості до 120 км\год.

«Новатор» виготовлено зі сталі шведської компанії ARMOX різної твердості та товщини в залежності від зони бронювання і в цілому машина відповідає класу бронювання ПЗСА-4 або ПЗСА-5.

Автомобіль створений на посиленому шасі Ford F-550 і вперше був представлений у 2017 році.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру