Символічно: засідання суду в Гаазі над новітніми “імперськими” окупантами, що скоїли військові злочини, продовжиться 22 червня

Дата: 12.06.2020
Автор:

Під час засідання суду в Гаазі  у справі збитого над Донбасом у 2014 році малайзійського пасажирського Boeing МН17 стало відомо про свідків з числа колишніх учасників “ДНР”. Серед них і колишній водій обвинуваченого Леоніда Харченка, передає УНН з посиланням на слова прокурора Тейса Бергера.

“Також було проведено пошук свідків, які могли б щось розповісти про підозрюваних, що здобуло результат. Наприклад, кілька колишніх бойовиків “ДНР”, були заслухані в якості свідків”, – розповів Бергер.

Так, до числа заслуханих свідків увійшли кілька колишніх бойовиків. Свідок з позивним “Батя”, який займався логістичним напрямком у бойовиків в “ДНР”.

Також свідок S14, заявив, що служив в “розвідці “ДНР”, яку очолював Сергій Дубінський.

Російські правителі, які проголошують вбивць і окупантів "іхтамнєтамі", намагалися відбрехатися і в кривавій справі масового вбивства сотень мирних пасажирів літака, серед яких було багато жінок і дітей...

Свідок S21 заявив, що в “ДНР” він перебував у підпорядкуванні Харченка і брав участь у вивезенні зенітного ракетного комплексу “Бук” у Росію увечері 17 липня 2014 року.

Свідок S29 розповів про перебування в “ДНР”, починаючи з червня 2014 року, “серед іншого згадавши російського підполковника, яким, імовірно, є обвинувачений Пулатов”, а також “про транспортування важких озброєнь, які, за його спостереженнями, на регулярній основі надходили з РФ”.

“Ці та інші свідки зробили заяви про свої спостереження під час їх перебування в “ДНР” в 2014 році, в тому числі, і про підозрюваних”, – розповів прокурор.

Символічно, що суд у Гаазі над новітніми військовими злочинцями продовжиться 22 червня – у чергову річницю вторгнення таких же, як і вони, військових злочинців-нацистів на чужі землі…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру