На Донбасі знищено ворожу вантажівку з боєприпасами

Дата: 01.05.2020
Автор:

Боєприпаси, які ворог планував використати проти українців, здетонували від прямого попадання... Скрін-шот з відео в момент влучання ПТУР.

На Донбасі у зоні бойових дій українські військові знищили із протитанкового ракетного комплексу автомобіль бойовиків. Про це інформує прес-центр штабу операції Об’єднаних сил (ООС), повідомляють Патріоти України.

У середу, 29 квітня, в Луганській області бійці Збройних сил України із протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) підірвали автомобіль окупантів, який доставляв їм боєприпаси.

«Надходили доповіді про те, що є машина, яка возить туди боєприпаси. Тому що після приїзду туди машини, починалися обстріли, активізувалися обстріл в нашу сторону. Була команда знищити – зробили», – розповіли українські бійці.

Також у штабі нагадали, що 28 квітня в зоні проведення ООС у Луганській області загинув військовий Олексій Лісін, 1990 року народження. У районі, де загинув боєць, бойовики обстріляли житлові квартали Золотого-4 і пошкодили кілька будинків мирних жителів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру