Штаб ООС повідомляє: терористи на Донбасі понесли значні втрати

Дата: 11.03.2020
Автор:

Українські захисники дали відповідь на обстріл противника біля Пісків. У результаті дій бійців Об’єднаних сил було ліквідовано та поранено кілька бойовиків та знищено протитанковий ракетний комплекс.

Джерело: повідомлення штабу ООС

Дослівно: ”Після закінчення бою, з уражених позицій противник почав вивозити вбитих та поранених. Всього було задіяно до чотирьох медичних евакуаторів. Втрати противника на цій ділянці склали до трьох вбитих та до п’яти поранених різного ступеня важкості”.

Деталі: Завдяки застосуванню оптико-електронних приладів наші військові помітили відхід ворога із житлового сектора. Прикривали відхід російські найманці вогнем із своїх позицій.

“Підрозділи Об’єднаних сил застосували всі наявні чергові засоби ураження для повного придушення вогневої активності російсько-окупаційних військ та знищення розрахунку ПТРК, який підбив автомобіль із українськими воїнами”, – повідомили в штабі.

Водночас, зазначають військові, також було ліквідовано ворожий розрахунок ПТРК, його оператора вбито, іншого важко поранено.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру