Літаки-розвідники і бомбардувальники тактичної авіації відпрацювали нанесення повітряного удару попри складні погодні умови

Дата: 08.02.2020
Автор:

У бригаді тактичної авіації імені Петра Франка триває чергова льотна зміна, повідомляє АрміяInform. Погода внесла свої корективи, сніг і сильний вітер значно ускладнили підготовку до виконання польотів на літаках-розвідниках СУ-24МР та бомбардувальниках СУ-24М. Проте, незважаючи на сезонні труднощі, особовий склад батальйону аеродромно-технічного забезпечення своєчасно і якісно впорався з підготовкою інфраструктури військового аеродрому.

Згідно з плановою таблицею екіпажі виконували вправи в зоні пілотування та за маршрутами вдень та вночі. Не надто сприяв цьому сильний боковий вітер, швидкість якого сягала 8-10 метрів за секунду.

Професійно і злагоджено діяли всі підрозділи та служби забезпечення. Без відмов відпрацювала авіаційна, автомобільна та спеціальна техніка, засоби зв’язку та радіотехнічного забезпечення польотів. Підтвердили свій високий фаховий рівень льотні екіпажі та інженерно-технічний склад бригади.

– Попри складні погодні умови, особовий склад успішно впорався із завданням, – зазначив під час розбору польотів командир бригади.

АрміяInform

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру