Зі словами “Слава Україні!” балет “Сухішвілі” відмовився виступати в окупованому Криму

Дата: 03.12.2019
Автор:

 

Відомий національний балет Грузії “Сухішвілі” відмовився від пропозиції виступити в окупованому КримуВідповідна заява опублікована на сторінці балету у Фейсбуку, повідомляє видання “Український репортер”.

“Отримали лист-пропозицію з приводу виступу Грузинського Національного балету “Сухішвілі” в Криму (Сімферополь, Севастополь). З 2007 року по 2014 наш ансамбль щорічно проводив концерти в Криму, і ми дуже любимо Крим, але у зв’язку з подіями в Україні, Національний балет Грузії “Сухішвілі” відмовляється від гастролей в Росії, а тим більше в анексованих Росією регіонах. Слава Україні! Героям Слава!”, – йдеться у повідомленні.

Також варто відзначити, що повідомлення опубліковане грузинською, російською та англійською мовами: “დღეს დაგვიკავშირდნენ ყირიმიდან. კონცერტები უნდათ სევასტოპოლში და სიმფეროპოლში. 2007 წლიდან 2014 წლამდე ყოველ წელს ვმართავდით ყირიმში კონცერტებს. ამჯერად შემოტავაზებაზე მარტივად ვუპასუხეთ: “სუხიშვილები” უარს ვამბობთ რუსეთში და მით უფრო რუსეთის მიერ ანექსირებულ რეგიონებში გასტროლებზე! Слава Украине! Героям слава!

Сегодня получили письмо-предложение по поводу выступления Грузинского Национального Балета «Сухишвили» в Крыму (Симферополь, Севастополь). С 2007 года по 2014-ого, наш ансамбль ежегодно проводил концерты в Крыму и мы очень любим Крымлян НО – в связи с событиями в Украине, Национальный Балет Грузии «Сухишвили», отказывается от гастролей в Россию, а тем более в аннексированных Россией регионах.
Слава Украине! Героям слава!

We performed in Crimea every year from 2007 to 2014. This time, however, we replied to their offer with a simple note saying that we refuse to perform in Russia and especially in regions invaded and occupied by Russia, Glory to Ukraine! Glory to the Heroes!”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру