“Русскій дурак”: в Україні різко відповіли на грубу антиукраїнську заяву спікера сусідської “Госдуми”

Дата: 02.12.2019
Автор:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував заяву спікера російської Держдуми про нібито утиски малих народів в Україні, назвавши його “русским дураком”.

Джерело: Facebook Авакова

Пряма мова: ”Черговий “русский дурак” прислав нові скельця для рожевих окулярів прихильникам дружби з Росією: глава Держдуми РФ Володін повідомив Україні, що “націоналізм і утиски малих народів можуть привести до виходу зі складу України ряду областей”.

Від себе – пану Володіну – говоріть частіше! Це допомагає нам, Українцям, краще розуміти справжні устремління “русского мира”.

Нашим, теж скажу – прихильникам всепрощення, покупки електроенергії дешевого газу зі знижкою і іншим, що твердять “ми один народ”, – перечитуйте Володіних .. а якщо не доходить відразу, то знайте, що є багато – таких, як я. До ваших послуг – російськомовний український націоналіст Арсен”.

Нагадаємо, 

  • Раніше спікер Держдуми Росії В’ячеслав Володін заявив, що через “націоналізм та утиски малих народів” зі складу України можуть вийти ряд областей.
  • Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба і заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар у відповідь припустили, що Україна могла б прийняти пару областей РФ ”для відновлення історичної справедливості, демократичного врядування, впровадження європейських стандартів життя”.
  • Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив: “В Україні немає ні малих, ні середніх, ні великих народів. В Україні є український народ. Так, він багатонаціональний, може розмовляти різними мовами. Але це єдиний народ і єдина держава. Якщо хтось сподівається, що будуть відвалюватися, відходити, втрачатися ще якісь території, то це лише його мрії!”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру