Наречена з кулеметом: обоє у молодому подружжі – з Нацгвардії

Дата: 27.11.2019
Автор:

Анастасія Пташка

У суботу, 23 листопада, свої долі поєднали два бійця Національної гвардії з військової частини 3008 – Анастасія та Михайло Пташки. Молодята охоче розповіли історію свого знайомства журналістам видання “20 хвилин”.

Військову службу в в / ч 3008 Настя і Михайло почали майже одночасно – в жовтні 2018 року. Служили в різних батальйонах і перша зустріч відбулася на полігоні, куди всі разом виїхали на стрільби. Михайло звернув увагу на дівчину, яка збирала зброю. Запропонував допомогти і вона погодилася.

“Саме в той момент, щось йокнуло в серці. Душею відчув, що хороша людина поруч. Не тільки красива, але і добра. Око не хотілося відводити від неї. Але треба було йти. Мені на стрільби, їй – в частину”, – згадував першу зустріч Михайло.

Першим випробуванням для молодої пари стала поїздка Михайла в зону проведення ООС на Донбас. У той час діяв наказ про заборону відправляти гвардійців жіночої статі в зону бойових дій. Тому Настя залишилася чекати.

Пропозицію руки і серця Михайло зробив Насті на весіллі у свого двоюрідного брата. Для Насті це було несподіванкою. Настя й гадки не мала, що саме там, на весіллі, її чекає несподіваний сюрприз. “Аж в очах потемніло від того, як почула, що це він говорить мені, що треба вийти на середину, що всі на тебе дивляться. Це були ще ті хвилини “, – згадувала потім Настя.

Зараз подружжя-гвардійці мріють отримати звання офіцерів. Особливо Настя, яка з дитинства бачила себе в армії.

 20 хвилин

Михайло Пташка

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру