10 листопада – свято у знаменитого російського актора Михайла Єфремова, який нещадно висміює Кремль і підтримує Україну

Дата: 10.11.2019
Автор:

Михайло Єфремов в образі козака з Кубані, нащадка козаків-запорожців...

Російський актор Михайло Єфремов 10 листопада відзначає свій день народження. Артистові виповнюється 56 років. Журналісти нагадали найбільш яскраві слова артиста, які викликали цілу бурю емоцій в мережі – їх опублікував Обозреватель.

У своїй творчості Михайло Єфремов часто висміює політику Володимира Путіна щодо внутрішніх проблем Росії, анексії Криму, Євромайдану та інших моментів.

Так, 5 червня 2019 року Єфремов дав інтерв’ю блогеру і журналісту Юрію Дудю, де красномовно висловився про те, що Росія повинна віддати кримський міст України, а також постачати газ до країни безкоштовно, і тільки таким способом, за його словами, держави зможуть “помиритися”.

“Треба їм цей міст віддати. Нехай вони гроші беруть за проїзд … З Кримом, мені здається, треба розбиратися з Україною саме грошима. Якщо Україні посилати газ безкоштовно 10-15 років, то цілком можна домовитися. А вони піднімуться на цьому” , – заявив актор.

Також він красномовно прокоментував скандальні слова про те, що російський народ – це “не дитина, а мерзенна підліткова гнида”, які він сказав 2013 року.

“Це стара цитата. Заздрісність, крикливість, істеризм, – ну все, що потім показало себе в 2014 році”, – пояснив актор, зазначивши, що у нього так само є подібні риси.

Трохи раніше Михайло Єфремов відзначився колючим віршем про російського президента Володимира Путіна, який написав письменник Андрій Орлов (Орлуша). Під час читання твору артист явно пародіював главу Росії. Вірш “З Володею ось що відбувається”, де розповідається про нібито переживання Путіна, який не в змозі реалізувати свій військовий потенціал, і від цього йому гірко і прикро, немов маленькій дитині, моментально підірвав мережу, викликавши бурю емоцій у шанувальників творчості Орлуші.

Також російський актор Михайло Єфремов прочитав в ефірі радіо “Ехо Москви” сатиричний вірш Орлуші під назвою “Одкровення Матильда”, присвячений “кримському депутату Поклонському”.
Одного разу Михайло Єфремов виконав в Москві номер “Ульти-шах і Ульти-мат”, в якому він в сатиричній формі висміяв президента країни-агресора Росії Володимира Путіна і передбачив йому міжнародний трибунал в Гаазі.

Також Єфремов, відомий своїм критичним ставленням до кремлівської влади, прочитав під час концерту в Києві вірш “Я вирішив слово Х** написати на паркані”, який висміює свободу слова в Росії.

Михайло Єфремов – заслужений артист Росії (1995). На сцену він вийшов вперше в 13 років – зігравши у виставі “Йдучи озирнися”. На рахунку актора – робота в таких фільмах і серіалах, як “Все навпаки”, “Рятувальники”, “Тайговий роман”, “Чорна блискавка”, “Любов у великому місті 2, 3″ та інших.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру