Нові потужні мобільні міномети “Барс”, створені для ЗСУ, успішно пройшли бойові випробування

Дата: 25.09.2019
Автор:

В Україні пройшли випробування нових мобільних мінометів “БАРС”, які надійдуть на озброєння ЗСУ.

Відео опублікувало на своєму YouTube-каналі держпідприємство “Укроборонсервіс”, передають Патріоти України.

Система вперше використовуватиметься Збройними Силами України, тож необхідно було зробити ретельну перевірку основних тактико-технічних характеристик та провести стрільбові випробування.

Варто зауважити, що БАРС-8ММК – це система, яка дозволяє вражати різні за характером та типом цілі без особистого контакту із противником. Система працює швидко і з високою точністю, випускаючи всього за одну хвилину 12 мін 120-міліметрового калібру на голови ворогів України. У мобільному мінометі використано як вітчизняні комплектуючі, так і виробництва країн-членів НАТО.

Основна складова ММК- автоматизована мінометна система калібру 120-мм, яка складається з системи автоматичного розгортання-згортання та автоматизованої системи наведення та керування вогнем міномету, що забезпечує відображення інформації на електронній карті, підготовку вирахуваних в автоматичному режимі установок для стрільби, ураження цілей та коригування вогню і контроль ефективності стрільби.

Варто зазначити, що завдяки автоматизації та інтуїтивності системи керування вогнем, Барс-8ММК обслуговується меншим екіпажем у порівнянні зі звичайними мінометними системами.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру