Нацгвардійці масово затримують на блокпостах бойовиків, які намагаються проникати з окупованих територій

Дата: 08.09.2019
Автор:

За минулий тиждень військовослужбовці Національної гвардії, які виконують службово-бойові (спеціальні) завдання у складі операції Об’єднаних сил, на блокпостах поблизу населених пунктів Маріуполь, Волноваха, Благодатне провели близько 20 затримань. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передають Патріоти України.

Зокрема, на одному з блокпостів неподалік Маріуполя нацгвардійці виявили чоловіка, якого розшукувала Служба безпека України. Громадянина було передано співробітникам Мангушського відділення поліції.

Крім того, у період з 1 по 7 вересня, було виявлено та затримано 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно з пошуковою базою Національної поліції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань.

Ще в одного громадянина на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха українські військові під час перевірки виявили підроблений паспорт України.

Впродовж минулого тижня на блокопстах у громадян було вилучено близько 25 г речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, та 10 міліграм наркотичної речовини, ймовірно «опіуму».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру