“Совєт атаманов Россіі” хоче відсудити в України… слово КОЗАК!

Дата: 10.08.2019
Автор:

Так звана “Рада отаманів Росії” вимагає близько $4 000 000 від української компанії GSC Game World, яка випустила серію відеоігор “Козаки” і начебто вкрала історичну назву у держави-агресора і зборища цих горе-спадкоємців рабів царя московського, зазначають Патріоти України.

Бо нібито має право на це ім’я, повідомляє Cyber.sports.ru.

“Только мы имеем полное право на использование имени и бренда «Казаки». Наши адвокаты за рубежом уже подготовили иск в Международный Суд. Они считают, что мы суд выиграем. В целях обеспечения иска будет ходатайствовать заблокировать все счета и сервера украинской компании”, — цитує Cyber.sports.ruпредставника Ради отаманів РФ Геннадія Ковальова.

За його словами, організація “кізяків” претендує на 10% від доходів української компанії. Щоб підвищити абсурд того, що відбувається, у прес-службі козацтва в Центральному федеральному окрузі Росії заявили, що вони “поділяться” цими грошима з українськими козаками.

“Козаки” — серія історичних стратегій у реальному часі. Вона складається з шести ігор, зокрема трьох аддонів. Перша частина вийшла у 2001 році, “Козаки 3″ GSC Game World випустила у вересні 2016 року.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру