СБУ арештувала терориста з проросійського бандформування, якому захотілося український закордонний паспорт, щоб “пасматрєть Європу”

Дата: 07.08.2019
Автор:

Співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил затримали у Донецькій області учасника проросійських незаконних збройних формувань. Мешканець Краматорська, який ще у 2015 році долучився до терористів “ДНР”, зараз прибув на підконтрольну Україні територію Донбасу для оформлення внутрішнього і закордонного паспортів.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що у 2015 році мешканець Краматорська вступив до лав терористичної організації “ДНР”. Зловмисник “служив” автоматником у складі 5-ї ОМБР “ДНР”, бандформуванні “Пятнашка” і так званому козачому 11-му батальйоні “ЛНР”.

Також бойовик збирав інформацію про чисельність, дислокацію та маршрути пересування українських військових.

Правоохоронці затримали зловмисника під час його перебування у родичів на підконтрольній українській владі території, куди він прибув для оформлення внутрішнього і закордонного паспортів.

Слідчі СБУ повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Під час затримання у бандита з "Пятнашки" вилучили "документи" фейкової "ДНР". Він прекрасно усвідомлював нікчемність цих папірців з двоголовою птахою, так само не хотів і російський паспорт. Мріяв про закордонний паспорт України, проти якої воював - бо поїхати кортіло аж ніяк не в "вєлікую" Росію, а до Європи, у якої з Україною - безвіз...

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру