Спецназ ЗСУ готовий “попрацювати” у Чорнобильській зоні в разі спроби порушення агресором державного кордону України

Дата: 21.07.2019
Автор:

Командування Сухопутних військ України отримало сигнал, що на кордоні з боку білоруської частини Чорнобильської зони відчуження помічено скупчення російських військ і техніки. Місцеві жителі остерігаються, що війська з’явилися на кордоні, щоб у слушний момент перейти на українську територію, а поки проводять навчання з бронетехнікою і авіацією, зазначають Патріоти України.

Перші дані з’явилися в соціальних мережах з посиланням на свідків з того боку кордону. 61 окрема піхотна єгерська бригада, котра дислокується у кількох областях Північного Полісся повідомила, що резонансна інформація про воєнну загрозу вже доведена до командування всіх рівнів.

Приводом стало те, що в Мережі стали поширювати чутки про те, що поблизу українського кордону на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження розташувалися російські війська. Наявність підрозділів ЗСРФ, їх чисельність та озброєння наразі з’ясовується. Про ПП розповіла в Facebook прес-служба 61-ї окремої піхотної єгерської бригади ЗСУ. Джерело додало, що за фактом розпочато перевірку. “У випадку його підтвердження 61-я ОПЕБр готова за лічені години приступити до оборони України на вказаній ділянці українсько-білоруського кордону і дати гідну відсіч агресору”, – підкреслюється в повідомленні.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру