На Волині відбулося Всеукраїнське таборування-вишкіл “Хорунжий”

Дата: 20.07.2019
Автор:

У м. Ковель відбувся Всеукраїнський табір, спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Хорунжий» імені першого командира УПА на Волині В. Івахіва («Сонара»).

Про це повідомляє Міністерство у справах молоді та спорту України.

Табір було організовано з метою підготовки молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, відпрацюванню військових навиків та сприяння збереженню національних цінностей.

Протягом тижня молодь з усієї України відпрацьовувала навички з військово-спортивної підготовки, виживання та орієнтування на місцевості, домедичної допомоги, організації та проведення військово-патріотичний та національно-патріотичних заходів на місцях.

Таборування відвідав начальник відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту Микола Ляхович. Посадовець провів гутірку щодо національних цінностей, розповів про інші заходити та проекти, які реалізовуються у цій сфері Міністерством та вручив посвідки усім учаникам таборування.

Захід організовано Міністерством молоді та спорту України у співпраці з управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та у партнерстві з КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк, ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс», а також ВОО «Студентське Братство Волині».

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру