Талановиті українці підкорили всесвітньо відоме шоу America’s Got Talent

Дата: 19.03.2019
Автор:

Український театр тіней пройшов відбір у всесвітньо відоме шоу America’s Got Talent.

Театр тіней VERBA з Чернігова знаходиться в США, там вони будуть виступати у відомому конкурсі. Про це повідомив колектив на своєму офіційному Instagram-акаунті.

Артисти театру опублікували знімок зі зйомок відбір на шоу з підписом “Dreams come true … AMERICA’S GOT TALENT auditions America’s Got Talent!!!”

Америка має талант” (англ. “America’s Got Talent” – шоу, також відоме як AGT) – телепроект на телеканалі NBC і частина франшизи “Got Talent”. Це талант-шоу, в якому виступають співаки, танцюристи, фокусники, клоуни та інші талановиті люди різного віку, які можуть виграти головний приз у $ 1000 000.

Свій творчий шлях команда VERBA почала ще в 2010 році. Ідея створення театру прийшла через інтерес до того, як можна з допомогою світла і тіней створювати щось нове.

VERBA - єдиний театр в світі, що створює за допомогою світлотіні, акторської гри і професійних акробатичних постановок перфоманси за мотивами найвідоміших фільмів, серіалів і мультфільмів.

За роки виступів, театр тіней VERBA отримав визнання і любов своєї творчості дітей та дорослих, що в свою чергу призвело до створення унікального проекту # фемілішоу: “Shadow Hollywood”, “Kingdom of Shadows” і “Shadow Space.

Складається із трьох повнометражних тіньових шоу, коли гра світла і тіні занурює глядача у дивовижний світ прекрасного. Дорослі із захопленням спостерігають за магією тіней, а діти – за казками.

У 2017 році вони створили перший дитячий театр тіней VERBA kids для участі в талант-шоу “Україна має талант Діти”.

В 2018 році театр тіней VERBA створив постановку “Легенда льоду і полум’я” ( сюжет гучного і самого популярного серіалу 2018 року – Ігри Престолів) і, таким чином, відкрили новий жанр – театр тіней 3Д. Режисером нової постановки театру тіней VERBA – відомий в Україні та за її межами постановник Володимир Марін.

ZNAJ.UA

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру