Погана новина для тих, хто не любить Україну: “Азов” повернувся на передову!

Дата: 01.02.2019
Автор:

Після виведення влітку 2015-го року окремого загону спеціального призначення “Азов” в/ч 3057 Національної Гвардії України, підрозділ повернувся до виконання завдань “на нулі”

Про це повідомляє прес-служба ОЗСП “Азов”

Підрозділ розпочав виконання завдань за призначенням спільно з 30-ю окремою механізованою бригадою імені Костянтина Острозького у складі угрупування Операції об’єднаних сил.

До цього бійці ОЗСП “Азов” впродовж останніх декількох років виконували завдання у визначених штабом районах малими тактичними групами.

“Позаду понад три роки титанічних тренувань, десятки бойових виходів та масштабних навчань, звільнені міста та селища і повна упевненість у тому, що найвизначніші битви «Азову» ще попереду.” – йдеться у повідомленні

Нагадаємо, що підрозділ у жовтні 2018 року брав участь у масштабних військових навчаннях на Приазов’ї, які відбувались за наказом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва. За легендою тактичних навчань було проведено підготовку з відбиття висадки морського десанту противника на узбережжя.

Дії підрозділу з виконання поставлених завдань були високо оцінені командуванням Операції об’єднаних сил.

Згодом загін продовжив підготовку на одному з загальновійськових полігонів вже звідки відправився у район виконання завдань в зоні проведення військової операції на Донбасі.

mil.in.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру