Троє спільників проросійських терористів перед Різдвом вирішили добровільно здатися українській поліції

Дата: 04.01.2019
Автор:

За минулу добу в Краматорський відділ поліції здалися троє спільників бойовиків. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Наголошується, що всі вони чергували на блокпостах терористів і втомилися приховувати своє протизаконне минуле.

Зокрема, в поліцію звернувся 43-річний місцевий житель, який з травня по червень 2014 року перебував у лавах “службовців” так званої “ДНР” і незаконно здійснював контрольно-пропускний режим на одному з блокпостів Краматорська.

А також два брати 29 і 36 років, які вступили до лав незаконного збройного формування у квітні 2014 року і несли службу на блокпостах свого міста.

“Після визволення Краматорська від бойовиків, в липні 2014 року, всі троє залишилися в місті, проте ретельно приховували свій минулий зв’язок з бойовиками. Про можливість звільнення від покарання дізналися з інтернет-ресурсів, тому і вирішили добровільно звернутися в поліцію”, – йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що ч. 6 ст. 260 КК гарантує учасникам незаконних збройних формувань звільнення від кримінальної відповідальності у разі добровільної здачі правоохоронним органам.

Зараз поліція перевіряє діяльність екс-найманців: якщо буде доведено, що вони не скоювали тяжких злочинів, чоловіків офіційно звільнять від кримінальної відповідальності.

ttps://www.unian.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру