Українські військові приготували ”сюрприз” для Росії в Азовському морі

Дата: 27.12.2018
Автор:

У зв’язку із загостренням ситуації в Азовському морі в Об’єднаних силах з’явилося угруповання протидесантної оборони. Крім того, на ділянці з підвищеною загрозою російського вторгнення провели комплекс заходів щодо вдосконалення системи оборони. Про це розповів командувач ООС генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю Інтерфакс-Україна, повідомляють Патріоти України.

“Зараз у військовому відношенні українське узбережжя Азова надійно захищене. З метою недопущення вторгнення противника з боку акваторії Азовського моря Об’єднаними силами проведений комплекс заходів щодо вдосконалення системи оборони на цій ділянці, підвищення рівня боєздатності частин і підрозділів, які оперують на зазначеному напрямку”, — розповів він.
Крім того, Наєв поінформував, що Об’єднані сили налагодили взаємодію із Військово-морськими силами ЗСУ, а також пояснив, чим займатиметься новостворене угруповання.

“Із командуванням ВМС ЗС України налагоджена взаємодія із питань обміну розвідувальною інформацією про повітряну, наземну і морську обстановку. Крім того, у складі Об’єднаних сил створено угруповання протидесантної оборони, завданням якого є посилення охорони морського узбережжя Азовського моря”, — сказав командувач ООС.

Говорячи про захищеність Маріуполя, Наєв запевнив, що в районі цього міста створена потужна лінія оборони. “Місто надійно захищене і з суші, і з моря, і з повітря”, — додав він.

http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру